Administratiekantoor Mardus

 Administratiekantoor Mardus

 

 

Privacy Verklaring

Administratiekantoor Mardus V.O.F. , gevestigd aan Rechterenstraat 16 , 1333 SV Almere,

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Administratiekantoor Mardus V.O.F.
Rechterenstraat 16
1333 SV Almere
0658869726
info@mardus.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Administratiekantoor Mardus V.O.F. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IBAN-nummer
- BSN-nummer
- inloggevens ondernemersgedeelte belastingdienst
- Machtigingscode belastingdienst
- Overige gegevens die van belang zijn voor het doen van aangifte.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Administratiekantoor Mardus V.O.F. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het verwerken van uw administratie
- Het doen van belastingaangiften

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten.
- Om diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Administratiekantoor Mardus V.O.F. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Administratiekantoor Mardus V.O.F.) tussen zit. Administratiekantoor Mardus V.O.F. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Snelstart administratiesoftware, Mijn Loon salarissoftware.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Administratiekantoor Mardus V.O.F. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Administratiekantoor Mardus V.O.F.. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Administratiekantoor Mardus V.O.F. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Administratiekantoor Mardus V.O.F. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mardus.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummer onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier werken, op uw verzoek. Administratiekantoor Mardus V.O.F. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, De Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Administratiekantoor Mardus V.O.F. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons ons via info@mardus.nl

Mocht u nog met vragen zitten, dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

 

Mardus
info@mardus.nl