Administratiekantoor Mardus
 

Financiële en fiscale planning

Financiële planning is het proces van het beheren van je financiën om financiële doelen te bereiken. Het gaat om het plannen van je inkomsten, uitgaven, investeringen en besparingen om financiële stabiliteit te bereiken. Het doel van financiële planning is om een plan op te stellen dat past bij je financiële doelen, risicobereidheid en huidige financiële situatie.

Fiscale planning is het proces van het minimaliseren van de belasting die je betaalt door gebruik te maken van belastingvoordelen en -mogelijkheden. Het gaat om het herkennen van o.a. belastingverminderingen en aftrekposten en het optimaliseren van je belastingaangifte om de belastingdruk te verminderen. Het doel van fiscale planning is om je winst te maximaliseren door het verminderen van de belastingen die je moet betalen.

Zowel financiële als fiscale planning zijn belangrijk voor het opbouwen van een solide financiële toekomst. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een plan dat past bij uw specifieke financiële situatie en doelen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.