Administratiekantoor Mardus
 


Wie zijn wij?

Mardus is een allround administratiekantoor in Almere. Het kantoor is opgericht in 1998 als klein thuiskantoor en heeft in loop der jaren een flinke klantenbestand opgebouwd. Wij adviseren ondernemers in het midden en kleinbedrijf. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar en deskundig administratiekantoor met een no nonsense mentaliteit. Uitgangspunt van onze dienstverlening is het zo volledig mogelijk verzorgen van de administratieve behoeftes van onze cliënten, alsmede economische en fiscale advisering. Wij werken met professionele softwarepakketten zoals Snelstart en Loon Salarissoftware.

Bij administratiekantoor Mardus staat persoonlijk contact met haar cliënten hoog in het vaandel. Ons kantoor is met name bereikbaar in de avonduren, zodat de ondernemer overdag zijn/haar tijd ook daadwerkelijk kan besteden aan de onderneming. Wij beschikken over een breed en gevarieerd klantenbestand en richten ons niet op specifieke branches.

Mardus is opgericht door Jan Musch die inmiddels al enige jaren actief is in de financiële wereld. Zoon Dustin Musch is sinds 2013 als vennoot actief bij het administratiekantoor.

Voor meer informatie, of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail naar info@mardus.nl of neem contact op via het contactformulier.