Administratiekantoor Mardus
 

Inkomstenbelasting

Ieder jaar kan er vanaf 1 maart aangifte inkomstenbelasting gedaan worden. Veel particulieren en ondernemers zien hier tegenop. Wij kunnen voor u de aangifte verzorgen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Ook wanneer u geen aangiftebrief hebt gekregen van de belastingdienst kan het zijn dat u toch verplicht bent om dit te doen omdat u bijvoorbeeld veel spaargeld heeft.

In andere gevallen kan het lonen om aangifte te doen omdat u bijvoorbeeld in een jaar veel medische kosten heeft gehad, u heeft een eigen woning gekocht of u heeft giften gedaan aan goede doelen. Het zou kunnen zijn dat u dan geld terug krijgt.

Het indienen van de aangifte inkomstenbelasting is dus belangrijk omdat het bepaalt hoeveel belasting iemand moet betalen of terugkrijgt van de Belastingdienst. Als de aangifte niet op tijd of niet correct wordt ingediend, kan er een boete of rente worden opgelegd

Komt u vanwege allerlei oorzaken niet toe aan de aangifte inkomstenbelasting en wilt u uitstel? Via onze uitstelregeling met de belastingdienst kunt u maximaal 14 maanden uitstel krijgen. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.